Esotanc.hu

Ha ön klubtag itt regisztrálhat:
Reigsztráció

Statisztika

Megtekintett

Megtekintett|Találat |Egyedi

  • Elmúlt 24 óra: 0
  • Utolsó 7 nap: 0
  • Utolsó 30 nap: 0
  • Jelenleg: 0
Hírlevél
Régi honlapunk

Régi honlapunk

junkers1   Csak fél siker

A kutatás

2007. 04. 30-án kezdtük el a kutatást Hegedűs Attila barátommal, mert értesítettek róla, hogy van két szemtanú, aki tud egy lezuhanási helyet Tószeg és Jászkarajenő között. Miután felkerestük a szemtanúkat a következőket mesélték:

Tovább

Egy eltűnt pilóta felkutatása:Tobak Tibor Pumák földön égen című könye leírja, hogy 1944 november 4.-én az orosz légvédelem lelőtte Abony környékén Bejczy József szds gépét, akinek a sorsa azóta ismeretlen. Úgy gondolom minden pilótának nemzetiségtől függetlenül, aki hazánk felett esett el jár, hogy megkapja a végtisztességet, ezért elhatároztam, hogy megpróbálom kideríteni, hogy mi történhetett Dzsóval ezen a végzetes napon. 

Tovább

  PA261005
il14p   Köblös Mihály szemtanú visszaemlékezése a katasztrófára

Akkor én 7 éves gyerekként láttam a gép lezuhanásának másodperceit, amit akkor inkább szenzációként éltem meg, ma már tudom, hogy egy szörnyű katasztrófának voltam szemtanúja

Tovább

23 éves voltam, kora tavasszal történt, az eset, de nem akkor, amikor először bombázták a repülőgép gyárat. A pincében voltunk, és olyan erős motorzúgást hallottunk, hogy attól féltünk, hogy ránk fog zuhanni a repülőgép. Később megnéztük a gépet, ami a földünktől nem messze szállt le. 

Tovább

  v065
ujszasz6   Magó Károly A II. Világháború ideje alatt, a mai Magyarország feletti légi harcok során több mint háromezer repülőgép nem tért vissza a bázisára. Ezek egy része kényszerleszállást hajtott végre, a másik része lezuhant és belefúródott a földbe, vagy víz alá süllyedt.
Tovább